top of page

Lid worden?

Leuk dat je interesse hebt om  te komen zingen in het Hazeskoor! Ben je tussen de 19 en 91 jaar? Of ongeveer? Gezellige zangers en zangeressen met een enthousiaste en positieve uitstraling zijn altijd welkom. Af en toe kan er selectief worden omgegaan met het aannemen van nieuwe leden. De verhouding tussen de stempartijen moeten in evenwicht zijn, evenals de variatie in de leeftijden van de koorleden en we willen met een swingende, dynamische groep mensen op de bühne staan!

 

We houden geen stemtesten of audities en je hoeft geen bladmuziek te kunnen lezen. We verwachten wel een stukje eigen inzet: je oefent thuis met de speciaal voor ons ingezongen MP3 oefentracks die op onze website staan. Het is dus wel van belang dat je met een computer, tablet of mobiel overweg kunt!

We volgen zoveel mogelijk de plaatselijke schoolvakanties, in de zomer houden we een zomerstop van 8 weken. Overigens betaal je niet voor de repetities die in de vakanties vallen, de contributie is gebaseerd op het werkelijk aantal repetities op jaarbasis, gedeeld door 4. 

Je kunt altijd een repetitie bijwonen om de sfeer te proeven. Op maandag 11 september 2023 hebben we een ook een open repetitie. Verderop deze pagina lees je hier meer over!

 

Vrijblijvend aanmelden open repetitie

Leuk dat je je hebt opgegeven, tot snel!

Open repetitie

Denk je er over om bij ons te komen zingen? Je bent altijd van harte welkom tijdens een repetitie, eigenlijk kun je elke maandagavond gewoon binnenstappen. Check wel de agenda voor de zekerheid, misschien zijn we op pad. 

 

Evengoed organiseren we af en toe ook een speciale open repetitie. Als je liever eerst eens opgaat in een groepje met andere geïnteresseerden dan is dit het volgende moment: maandag 11 september 2023.

Laat je even (vrijblijvend) weten als je hierbij aanwezig wil zijn? Je kunt het formuliertje hiervoor gebruiken.

bottom of page