top of page

00.

ONS REPERTOIRE

01.

Een beetje verliefd

02.

Kleine jongen

03.

Ik meen 't

04.

Zij gelooft in mij

05.

Uit m'n bol

06.

Ik meen 't

07.

Bloed, zweet en tranen

08.

Het lied van Harderwijk

09.

Koud zonder jou

10.

Leef (André Hazes Jr.)

11.

Ik heb de zomer in m'n bol

12.

De hoogste tijd

13.

De vlieger

14.

Zeg maar niets meer

15.

Geef mij je angst

16.

Buona sera/ Oh Marry

17.

Diep in mijn hart

18.

Als je alles weet

19.

Mokum medley

20.

Wat is nou liefde

21.

Ik leef mijn eigen leven

22.

Eenzaam zonder jou

23.

'n Vriend

24.

Waarom

25.

't is voorbij

26.

Stil in mij - van Dik Hout

27.

Het Goede Doel - medley

28.

Mannenharten - BLOF/ Nielson

28.

Jij bent zo - Jeroen van der Boom

Het Hazeskoor Harderwijk 2023 Fete de la Musique Ermelo

Tijdens Fête de la Musique Ermelo in juni 2023 zongen we voor de Molen. Pal in de zon tijdens een hittegolf!

Dit was best spannend... Deden we een gastoptreden in de Deventer Schouwburg, is meer dan de helft van het koor uitgeschakeld door griep of anders... Maar ja, the show must go on. En uiteindelijk was het ook daar een feestje!

De Catharina Kapel in Harderwijk. Hier zingen we ook graag. Een prachtige ambiance en de akoestiek geeft het koor altijd vleugels. We verzorgden hier al 2 keer een koffieconcert!

Hier zingen we graag: de Immanuelkerk in Ermelo. Al een paar keer mogen optreden tijdens Fête de la Musique

Dit vinden we het mooiste buitenpodium waar we optraden tijdens een evenement in Nunspeet!

Het Hazeskoor uitgedost volgens het thema "a touch of pink" van de concertreeks van de Toppers, waren wij uitgenodigd als publieksjury voor het TV programma "de vijfde topper gezocht".

Ons eerst eigen avond-vullende theater concert. Wat was het gaaf!

Het voelt al een beetje als heel lang geleden: de corona pandemie... Niet zingen, buiten zingen, zingen achter ons computerscherm, zingen op grote afstand van elkaar: we hebben het allemaal gedaan. Gelukkig ligt het achter ons!

Gemeente Harderwijk organiseerde een wedstrijd om het bestaande "Lied van mijn stad Harderwijk" op een andere manier te zingen. Karen maakte een fantastisch arrangement en we wonnen de wedstrijd!

Wat een leuke samenwerking was dat! In de studio van Dutch Vocal Company in Ermelo werd een SBS tv programma opgenomen met het Hazeskoor en Jeroen vd Boom!

Tijdens een live-interview op Radio Veronica in 2018 kreeg het Hazeskoor Harderwijk het predikaat "Het beste Hazeskoor van Nederland". Leuk toch?

In september 2022 liep het koor mee met de Lichtjesloop en zamelden het team een hoop geld in voor het goede doel. Natuurlijk werd er ook nog een optreden verzorgd!

Dit is zo ongeveer de eerste foto, genomen tijdens een open repetitie een maand na de start op 4 september 2017

Dit was ons allereerste optreden, in de grote tent bij de molen in Harderwijk tijdens Aaltjesdag. Wat vonden we het spannend... Maar het dak ging er af, zo'n feest!

We begonnen ooit met repeteren in poppodium Estrado. Inmiddels zijn we sinds september 2022 helemaal happy in de nagelnieuwe Roef! Dit is een foto van ons optreden tijdens de opening van de Roef.

15901932771_df5446a00a_6k_edited.jpg

Desiree Smit dirigent

Desiree is niet alleen dirigent, ze werkt met passie aan de zangtechniek, de performance en de persoonlijke ontwikkeling op het gebied van zangprestaties van de koorleden waardoor het koor een lekker stevige sound heeft!

23288128893_3bbbdc59d7_o.jpg

Karen Peterson arrangeur

Het Hazeskoor Harderwijk werkt met speciaal gemaakte arrangementen van Karen. Als professioneel zangeres, zangpedagoog, multi-instrumentalist en initiator en dirigent van een aantal popkoren en een vocalgroup kan ze dat als de beste!

bottom of page